Over ons

We zijn in 2016 met For You begeleiding gestart. Als jong, energiek en enerverend team bieden we jou een andere kijk op de zorg. We vinden het belangrijk om transparant richting jou als cliënt te zijn. Zodat je zelf inzicht hebt en blijft houden in wat je allemaal van verschillende instanties nodig hebt.

Jij staat bij ons centraal

Toen we net gestart waren, hielden we ons voornamelijk bezig met ambulante zorg en thuisondersteuning, maar na een zorgvraag van drie van onze cliënten zijn we ook in het traject van begeleid wonen gestapt. Op twee locaties in Dronten hebben we inmiddels plek voor in totaal acht personen. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Het belangrijkste is dat we de zorg van en voor onze cliënten oppakken. Waarbij we indien nodig contact onderhouden met de SVB en de van toepassing zijnde gemeente. Jij staat bij ons centraal en we begeleiden je vanuit je kwaliteiten en niet vanuit je beperking. Zo kunnen we voor iedereen zorg op maat bieden.

Deskundige begeleiders

Bij For You begeleiding ben je altijd verzekerd van goed opgeleide medewerkers die werken op basis van 1-op-1-begeleiding. Je complete zorgtraject wordt helemaal op jouw situatie afgestemd en door een professionele medewerker uitgevoerd. Indien nodig werken we samen met collega-organisaties om jou altijd de best passende zorg te kunnen bieden.

Ook zorg op maat voor jou?

Heel veel mensen weten niet eens dat ze gebruik kunnen en mogen maken van de zorg die wij aanbieden. En dat is jammer, want ze zouden hierdoor waarschijnlijk veel beter kunnen functioneren in de maatschappij. Heb je een zorgvraag of wil je weten of wij wat voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

For You Begeleiding