Start 2017

12 januari 2017
Start 2017
Start 2017

Vol energie zijn wij 2017 ingegaan. Binnen For You begeleiding staan de cliënten centraal, zo hebben wij 2016 afgesloten met het uitdelen van een interne cliënt tevredenheidsonderzoek. In januari hebben wij hiervan de uitkomst ontvangen. For You begeleiding scoort bij de cliënten hoog in betrokkenheid, veiligheid, geborgenheid en doelgericht werken. Een uitkomst waar wij heel attent mee zijn.

In Januari kregen wij groenlicht dat For You begeleiding is aanbesteed bij de gemeente Steenwijkerland

In Februari hebben wij een cliënten middag georganiseerd. Hierin staan de organisatie en de cliënten centraal. We hebben met elkaar het kwaliteitenspel gedaan. Het doel van dit spel was om met elkaar bespreekbaar te maken hoe een ieder tegen For You begeleiding aankeek. Hierin kwamen de kwaliteiten en de vervormingen van For You begeleiding duidelijk aan het licht. Een geslaagde middag waarmee wij weer vooruit kunnen.

In Februari hebben wij een nieuwe stagiaire binnen beschermd wonen. Zijn naam is Mark de Ridder. Hij zal woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn.

In Februari hebben we bezoek gehad van Zorgfocuz. Zorgfocuz is een adviserend onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector. Dit onderzoek is in opdracht van Centrum gemeente Almere (beschermd wonen). Zorgfocuz was enthousiast over onze opzet en werkwijze binnen beschermd wonen.

In Maart hebben wij een nieuwe collega, Simone Wesseling mogen verwelkomen. For You begeleiding is erg blij met deze aanwinst en wij hopen nog vele jaren met plezier samen te werken.