Terugblik 2016

1 januari 2017
Terugblik 2016
Terugblik 2016

2016 was een bewogen jaar voor For You begeleiding. We hebben veel sprongen gemaakt vanaf de start in April tot heden.
For You begeleiding groeit en dat is te merken aan de toename van cliënten en werknemers. We hebben Patricia Eikendal als nieuwe werknemer mogen binnenhalen en daar zijn we erg blij mee. We zijn aanbesteedt bij meerdere gemeentes: Zwolle, Kampen en Dronten.

De woning aan de Aalscholver in Dronten zit inmiddels vol en loopt goed. We hebben bezoek gehad van beschermd wonen.
Zij hebben hun volledige goedkeuring gegeven over For You begeleiding! Tevens hebben wij een gespecialiseerde samenwerkingspartner aangesteld zijn naam is J. van den Berg. Hij zal For You begeleiding ondersteunen met cliënten met een verslavingsproblematiek.

In Augustus hebben wij een cliënten dag georganiseerd. Een dag waarin de organisatie en de cliënten centraal staan. Cliënten hebben met elkaar kennis kunnen maken en konden ze o.a. hun mening kwijt over de organisatie. We hebben deze dag gezellig afgesloten met een BBQ.

In September hebben wij de woning aan de Aalscholver open gesteld voor onze buren. Het was een geslaagde dag. Onze cliënten werden hartelijk ontvangen en waren snel gere-integreerd.

In Oktober krijgen we te horen dat we een erkend leerbedrijf zijn geworden en al snel kwam er een stagiaire op de woning. Zij zal de maandag, dinsdag en woensdag aanwezig zijn.

De website is geheel vernieuwd en heeft een moderne en toegankelijke uitstraling gekregen.
Wij zijn benieuwd naar jullie reactie!