Verandering bedrijfsnaam, logo & huisstijl

20 juni 2018
Verandering bedrijfsnaam, logo & huisstijl
Verandering bedrijfsnaam, logo & huisstijl

In ons enthousiasme hebben wij twee jaar geleden een bedrijfsnaam en een logo bij elkaar bedacht en zijn wij gestart met Four You begeleiding. We werden warm ontvangen en hebben een stabiele organisatie neer kunnen zetten met Four You begeleiding. Doordat Four You begeleiding niet meer aansloot bij ons als bedrijf en bij ons als team hadden wij ervoor gekozen om meer aandacht te besteden aan de uitstraling van het bedrijf. Four You begeleiding was er aan toe om naar een hoger niveau getild te worden en een professioneel uiterlijk te krijgen. Voor ons was het een gewaagde stap om alles om te gooien en hebben geprobeerd de naam en het logo te personaliseren en wij zijn trots op het eind resultaat.

For You begeleiding

We hebben Reclame & Marketingbureau Huqson ingeschakeld om onze frisse, nieuwe ideeën tot een website en logo te creëren. Samen met de mannen van Huqson hebben wij onze visie en onze wensen uitgewerkt. Het logo is doordacht en zorgvuldig uitgevoerd. Alles waar wij voor staan zit in een logo.

Ons aanbod, kwaliteit en onze kenmerken zijn verwerkt in het logo.

Zo staat de cliënt bij ons centraal en vinden wij het belangrijk dat wij een flexibel aanbod aanbieden. We werken vanuit de woningen of bij de cliënt zijn eigen omgeving met passie en vanuit de eigen kwaliteit. Er is voor de kleur geel gekozen omdat het staat voor vrolijkheid, levenslust en vrijheid ook prikkelt het de mentale activiteiten en krijg je energie van de kleur geel.